Selecteer een pagina

De Boldershof bestaat uit twee grote bouwblokken met appartementen uit de jaren 70. In 2015 namen een paar bewoners het initiatief tot vergroening van hun buurt. Eind 2019 was het klaar. Behalve beplanting met afscheidingen van gevlochten wilgentenen, kwam er een gescheiden watersysteem, een waterpomp en een bank. In het aangrenzende gebied werd een speelplek voor kinderen gemaakt. De parkeerplaats werd beter ingericht. Het project werd gefinancierd door o.a. de gemeente, buurtbudget en de heidemaatschappij.

Klik op de foto’s voor een vergroting op je scherm.

Beplanting langs de zij- en achtergevel waar vroeger een kale gevel was.

Op de voorgrond de kruidentuin

De wilgentenen afscheiding met op de achtergrond een fraaie klimhortensia

De entree wordt opgevrolijkt door een hibiscus.

De waterpomp

Bankje