logo

Nieuwflits februari 2024

Uitvoering van start maatregelen Bergwater
Vlak voor de zomer van 2023 is de projectgroep Bergwater gestopt en is de gemeente verdergegaan met de voorbereidingen. De gemeente gaat starten met de realisatie van de maatregelen om meer regenwater vast te houden in onze buurt. Daar wilden we als projectgroep meer over weten.

Op Valentijnsdag hebben we in toepasselijk weer een rondje gelopen met de nieuwe projectleider van de gemeente Amersfoort en de aannemer die het werk gaat uitvoeren (zie foto). Ze hebben uitgelegd wat ze precies gaan doen. Er zijn een aantal wijzigingen, maar in de basis is het gelijk gebleven. Wil je ook weten waar wat gaat gebeuren bestudeerd dan de bijgevoegde PDF . De projectgroep is in ieder geval blij dat er wat gaat gebeuren na een traject van 2,5 jaar.

De werkzaamheden gaan volgende week starten en duren in totaal een paar maanden. Voor vragen kunt u terecht bij de projectleider van de gemeente Amersfoort, Andries Elants (ACJ.Elants@Amersfoort.nl).

We zijn altijd benieuwd naar meningen, visies en foto's en verhalen: wil je wat bijdragen, mail dan naar: regenwater@bergwater-amersfoort.nl
Heb je leuke, interessante voorbeelden over hoe met water om te gaan? Stuur je foto's en verhalen op. Of: neem contact op met ons op regenwater@bergwater-amersfoort.nl voor een nieuwsbericht op de website.

Op de website kun je je abonneren op deze nieuwsbrief. Dat kun je aan je buren doorgeven!
Email Marketing Powered by MailPoet